iPhone 13 pro - árak, megjelenés

Új Apple iPhone 13 mobil árak - megjelenés dátuma

Bemutatták az iPhone 7-et és az Apple Watch 2-t

2016. szeptember 07. 21:38 - szlenges

Bemutatták az iPhone 7-et és az Apple Watch 2-t

itt_az_iphone_7.png

Húzós lesz az új telefonok ára

A 32 gigabájtos iPhone 7 ára 649 dollár lesz, az ugyanekkora 7 Plus pedig 770 dollárról indul. De 256 gigabájtig felmehetünk.

Viszont itt jön az Apple kegyetlen gazdaságpolitikája a képbe. 1 dollár papíron 250 forint körül mozog, viszont Cupertinóban nem így váltanak. 1 dollár 1 eurót ér, utóbbi valuta viszont jó 300-320 forint. Vagyis a sima 7 ára valahol 201.500 forint, a 7 Plusé pedig 240.000 forint környékén lesz, és akkor ebben még nincs benne az áfa (Magyarországon 27 százalék). Itthon ez még többe kerülhet majd!

Ezt tudja az iPhone 7 és 7 Plus

  • víz- és porálló
  • Magyarországon szeptember 23-tól elérhető
  • lightning csatlakozó van a jack helyett, de adnak adaptert
  • f/1.8-as rekeszű a kamera
  • energiatakarékos csipek
  • brutális árak

Igaz volt a hír, az iPhone 7 eldobta a régi jackdugót, és helyette az eddig csak töltésre és adatátvitelre használt Lightning küldi a hangokat a membránok felé. Ezt Philip Schiller, az Apple marketinges alelnöke azzal kommentálta, hogy 

a Lightning-ot eredetileg is úgy terveztük meg, hogy nagyszerű audiocsatlakozó legyen.

Azt is hozzáfűzte magyarázatként, hogy nekik legalább volt merszük előre lépni, és ezzel mindenkinek jobb lesz hosszú távon. Persze látni lehet, hogy nem akarták összeakasztani a bajszukat a hardcore zenerajongókkal, ezért az iPhone 7-hez adnak egy Lightning-jack átalakítót is, ingyen. És persze ott lesz a dobozban a jól ismert, fehér színű Apple-füles is, csupán a csatlakozója lesz más írja a Hírközpont.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ujiphone.blog.hu/api/trackback/id/tr4311687143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása